ÖMEROVA İLKOKULU
ÖRMETAŞ MAH. ÖMEROVA/19 KÜME EVLERİ NO 40 BAŞKALE / VAN

VİZYON

Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz 2011-2012 eğitim-Öğretim yılında düzenlenen I. Geleneksel Köy okulları Futbol Turnuvasında ikinci olmuştur.

Normal Öğretim

Ders Başlama : 08:30 Ders Bitiş : 13:20

soba(kömür)

Servis Bilgisi

Öğretmenler ilçe merkezinden servisle okula geliş gidiş yapmaktadır. Dileyen kendi aracı ile de gidebilir.

Ekecek köyüne bağlı bir mezradır.